- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

У ТОВ “Агрофірма “Маяк” побували студенти аграрної академії

ІЗ МЕТОЮ вивчення передового досвіду, форм управління виробничою діяльністю днями до ТОВ “Агрофірма “Маяк” завітали студенти першого курсу факультету обліку та аудиту Полтавської державної аграрної академії, з якою раніше господарство уклало договір про співпрацю.
Екскурсія була дуже насиченою і цікавою. Спеціалісти сільгосппідприємства охоче ділились накопиченим досвідом, здобутками, планами і задумами.
Гості з полтавського вузу побували на двох сучасних виробничих об’єктах: молочнотоварному комплексі “Годувальниця-1” та у селі Чернещина, де утримуються вівці. Студенти ознайомились із методами догляду за тваринами, годівлею худоби. Також оглянули поля, де ведеться заготівля сінажу.
У головному офісі агрофірми юнаки та дівчата мали можливість побачити, у яких комфортних умовах трудяться працівники бухгалтерії та спеціалісти аудиту. З цікавістю переглянули відеоролик про діяльність підприємства, а також дізнались про те, що “Маяк” є найбільшим роботодавцем у Котелевському районі.
Особливий наголос було зроблено на сучасних моделях господарювання, завдяки яким і виробництво, і переробка є прибутковими. Одночасно активно розвивається соціальна сфера.
Студенти аграрної академії були приємно вражені побаченим і почутим. Переважна більшість із них цікавилась тим, як можна працевлаштуватися до ТОВ “Агрофірма “Маяк”, щоб у майбутньому пов’язати своє трудове життя саме із цим господарством.

Георгій ДЯДЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]