- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Розбійний напад на пенсіонерів

Подія сталася 1 липня 2016 року близько опівночі. В одному із сіл Козельщинського району четверо невідомих осіб у темному одязі із зав’язаними чорними хустками обличчями проникли до будинку 88-річного пенсіонера й 84-річної пенсіонерки.
Під час нападу зловмисники зв’язали мотузкою бабусю, били її, вимагаючи гроші. Від отриманих травм жінка померла, після чого нападники почали бити і душити чоловіка. Під фізичним тиском невідомі забрали в старенького близько 19 тисяч гривень і зникли в невідомому напрямку.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із правовою кваліфікацією за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) й за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Покарання за такі дії – ув’язнення від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
***
Шановні водії! Поліція Полтавщини просить вас надати інформацію з відеореєстраторів, якщо ви рухалися автодорогою Полтава – Олександрія з 22.00
1 липня до 2.00 2 липня. Саме в цей проміжок часу було скоєне вбивство з розбійним нападом на літніх людей. Інформацію можна повідомити в управління карного розшуку за номерами 050-630-99-73 або 102. Конфіденційність гарантується.
Відділ комунікації ГУНП в Полтавській області.

Print Friendly, PDF & Email [1]