- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Творити добро – разом!

Змінювати світ навколо і себе в ньому на краще, спільними зусиллями боротися із шкідливими звичками, насиллям, байдужістю й реалізовувати власний внутрішній потенціал на благо своєї країни, міста, навчального закладу закликали у своїх міні-фільмах учасники третього конкурсу відеороликів “Разом за добро!”, що завершився у Кременчуці. Цього року конкурсні роботи, а це 34 відеороботи, в яких учасники розкривали одну із запропонованих тем, зібрали чималу глядацьку аудиторію – їх переглянули й оцінили більше 20 тисяч активних користувачів мережі Інтернет із 15 країн світу. До речі, цього року знімати відео й пропонувати його до участі в конкурсі мали можливість не лише навчальні заклади міста, а також усі бажаючі.
Під час нагородження переможців, яких оцінювали й визначали в трьох різних категоріях, міський голова Кременчука Віталій Малецький зазначив, що хоча конкурс соціальних відеороликів і молодий, він уже має значний резонанс у суспільстві.
Від організаторів конкурсу, серед яких – Молодіжний парламент Кременчука, структурні підрозділи Кременчуцької міської ради, міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Фонд народонаселення ООН в Україні, переможці І категорії, а саме – творчі колективи кременчуцьких шкіл №№12, 10, 19, у подарунок отримали відеокамери, медичний коледж ім. В.Литвиненка, педагогічний коледж ім. А.Макаренка та ВПУ №7, що перемогли в ІІ категорії, – акустичні системи. Авторам цікавих відеороликів, які вибороли перемогу в ІІІ категорії, на згадку про участь у конкурсі подарували фотоапарати.

Юлія ДУМКА-КОНДРАТЬЄВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]