- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Агітаційний пункт для майбутніх військових

У приміщенні Котелевського райвійськкомату в капітально відремонтованій Світлиці діятиме стаціонарний агітаційний пункт. Кошти для ремонту виділені районною радою завдяки сприянню депутата обласної ради, Героя України Олександра Коросташова. Тут встановлені стенди з агітаційними матеріалами на військову тематику, відомостями про види військ Збройних сил України, роз’яснення особливостей служби за контрактом, куточок призовника.
У Світлицю закуплено достатню кількість сучасних меблів. “Незабаром, – зазначив районний військовий комісар Віктор Талалай, – тут з’явиться й оргтехніка. Спонсорами погодились стати ряд агропідприємств: СВК “Батьківщина”, ТОВ Агрофірма “Маяк”, СТОВ “Скіф”, СК “Дружба”, ФГ “Мир” та “Надія”.
В оновленому приміщенні проходитимуть заняття з особовим складом райвійськкомату, відповідальними особами за ведення обліку військовозобов’язаних, бесіди психолога з призовниками, агітаційно-роз’яснювальна робота серед бажаючих служити за контрактом.
Водночас вирішується питання щодо виділення коштів сільгосппідприємствами району для обладнання і пересувного агітаційного пункту.

Print Friendly, PDF & Email [1]