- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Афера на мільйон

У  Київському районному суді міста Полтави розпочато розгляд кримінального провадження за фактами більше сотні шахрайств, скоєних Віталієм Твардовським на території Полтавської області, йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ НП у Полтавській області. Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2013–2014 років клієнти замовили вище- названому громадянину виготовлення меблів. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, сягає мільйона гривень.
За словами прокурора Полтавської місцевої прокуратури Григорія Гриня, який підтримує державне обвинувачення в суді, більшість ошуканих – це люди зі скромними статками, пенсіонери. Їх приваблювали доступні ціни, нижчі за ринкові, запропоновані “меблевим майстром”. Серед потерпілих – мешканці Кременчука, Полтави, Комсомольська, Лубен, Миргородського та інших районів області. Григорій Гринь наголосив, що органам досудового розслідування відомо й про аналогічні факти злочинної діяльності Віталія Твардовського на Харківщині, Дніпропетровщині, у Києві та Запоріжжі.
Громадянам, які стали жертвами цієї афери, прокурор радить звертатися до органів поліції або прокуратури за місцем проживання.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]