- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Ліки з мінімальною націнкою

Ця соціальна програма почала діяти з 5 квітня 2016 року в полтавських аптеках №2 (вул. Сковороди, 1/3, тел. 2-04-26, працює з 8.00 до 20.00, у суботу-неділю – з 8.00 до 16.00) і №50 (вул. Пушкіна, 16, тел.7-93-03, працює з 8.00 до 16.00, вихідні – субота та неділя). На пільги матимуть право ветерани війни, учасники бойових дій: АТО, воїни-інтернаціоналісти та інші особи, на яких поширюється  дія Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.
– Ці пільговики зможуть купувати за готівку ліки з мінімальною 5-відсотковою націнкою. У той час законодавством дозволена націнка 25 відсотків. Програма стосується усього переліку ліків  та засобів медичного призначення, – зазначає виконуючий обов’язки директора ПОКП “Полтавафарм” Валерій Прядко.
– Це перший реальний результат, який ми отримали у процесі  реформування підприємства і зміни керівництва. Адже саме соціальна місія має бути в основі його роботи. У планах – низка соціальних програм, які ми будемо впроваджувати на “Полтавафарм”. Вони вийдуть за межі обласного центру. В найближчій перспективі – Лубни, Кременчук, Миргород, – наголошує голова обласної ради Олександр Біленький.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email [1]