- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Вершини підкорюються наполегливим

У  Жовкві Львівської області відбувся чемпіонат України з настільного тенісу серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями. За перемогу змагалися понад 120 учасників із різних областей нашої держави. Полтавщину представляли п’ять спортсменів, четверо з яких вибороли переможні та призові місця в особистому заліку.
Полтавці Іван Май та Тетяна Колесник посіли у своїх категоріях відповідно ІІ і І місця. Кременчужани Світлана Карпук і Володимир Самойленко зайняли ІІІ та VI сходинки. Олександр Репецький із Лохвицького району виконав норматив кандидата в майстри спорту, виграв абсолютну першість серед спортсменів-візочників і виборов чемпіонське місце.
За словами тренера збірної команди Полтавщини з настільного тенісу Володимира Кельбіна, такого високого результату на відповідних змаганнях представники області досі не досягали. Підкорити переможні висоти краянам вдалося завдяки наполегливості, постійним тренуванням й участі в обласних чемпіонатах з настільного тенісу, які регулярно організовує Полтавський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]