- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

 Веслування
У Херсоні завершився  чемпіонат України зі спеціальної підготовки з веслування на байдарках і каное – перші офіційні змагання в нинішньому олімпійському сезоні і стартовий етап формування національної олімпійської команди для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади,  повідомили в федерації каное України. Представники Полтавщини завоювали шість нагород: дві золоті медалі – у Едуарда Шеметила, дві срібні – у Дениса Камерилова, “срібло” також виборов Роман Скорик, “бронзу” – Сергій Баштовий.
Гандбол
Всеукраїнський гандбольний турнір пам’яті тренера Олександра Метельського пройшов у Гребінці за участю клубів із Кіровограда,  Конотопа Сумської області,  Лубен і Гребінки. На урочистій церемонії відкриття грамоти Гребінківської міської і районної рад отримали спортсмени гандбольного клубу “Гребінка”, юнаки і  дівчата з команд ДЮСШ, які зайняли призові місця в змаганнях обласної спартакіади школярів з гандболу. Перемогу в турнірі святкували господарі, друге місце вибороли гандболісти з Конотопа, третє – з Кіровограда.
 Міні-футбол
У спортивному залі міського стадіону Гребінки пройшли фінальні обласні змагання з міні-футболу серед дівчат 2001–2002 років народження – вихованок дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Зустрічалися команди господарів, Кобеляк, Великої Багачки, Гадяча, Чутового, Кременчуцького району. Переможцями стали спортсменки з Кобеляк, друге місце посіла команда Гребінківської ДЮСШ, третє – представниці Великої Багачки.

Print Friendly, PDF & Email [1]