- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Форум жінок-лідерів

Жінки – депутати і голови місцевих рад, підприємці, волонтери зібралися у Полтаві на форум жіночого активу, який провели Спілка жінок “Чураївна” спільно з низкою громадських організацій. Зокрема обговорили хід реалізації проекту “Активізація участі жінок Полтавщини в суспільно-економічних процесах”, роль працюючої жінки, яка поєднує родину, роботу та публічну діяльність, жіноче лідерство, інтеграцію переселенок у місцеві громади.
“Жінки Полтавщини – одні з найактивніших в Україні в плані волонтерської, просвітницької, громадянської, політичної і благодійної діяльності. Головна тема форуму – жіноче лідерство та підприємництво. Будемо спонукати керівництво держави та області до того, щоб давали розвиток підприємствам під керівництвом жінок”, – сказала заступник голови “Чураївни” Олена Якубенко.
Учасниці презентували календар “Жіноче обличчя Полтавщині”, попрацювали в тематичних секціях, обговорили пропозиції до органів влади і самоврядування з розробки програм розвитку жіночого підприємництва, участі жінок у міжнародних миротворчих процесах.

Print Friendly, PDF & Email [1]