- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Обрано голів двох громад

27  березня на Полтавщині обирали голів і депутатів двох об’єднаних територіальних громад (ОТГ). Вибори відбулися в Новоаврамівській Хорольського та Артемівській Чутівського районів громадах.
За місце голови Артемівської громади змагалося семеро кандидатів, Новоаврамівської – четверо. Офіційно порушень не було зареєстровано на жодній із дільниць.
Головою Артемівської селищної об’єднаної громади обрано Василя Дрозда, який очолював селищну раду і до нинішніх виборів, загалом він керує громадою вже 10 років. За нього проголосувало 54,6 відсотка виборців – це 984 голоси. Друге місце зайняв Віктор Борсук, за якого проголосувало 22,4 відсотка виборців. Інші кандидати суттєво відстали. Запрошення на вибори в Артемівській ОТГ були роздані понад 4 тисячам осіб.
У Новоаврамівській ОТГ голову переобрано. За повідомленням сільської виборчої комісії, перемогу здобула Олена Дембовська, за яку проголосувало 742 виборці. Світлана Микитенко, котра очолювала Новоаврамівську об’єднану громаду до виборів, лише на 11 голосів відстала від конкурентки – за неї проголосував 731 виборець. За Станіслава Барила проголосувало 134 виборці, за Володимира Корпана – 40. Загалом у Новоаврамівській громаді майже 3 тисячі виборців.

Полтавський офіс реформ.

Print Friendly, PDF & Email [1]