- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Зброя оптом і вроздріб

Працівники прокуратури Полтавської області спільно зі співробітниками обласного управління Служби безпеки України затримали мешканців Миргорода та Лубен, які збували вогнепальну зброю і боєприпаси: пістолет, автомат Калашникова та більше сотні патронів до них, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури області. Окрім цього, під час обшуку за місцем проживання лубенця виявлено й вилучено дві бойові гранати та ще з півсотні бойових патронів.
Підозрювані затримані, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України (зберігання, збут вогнепальної зброї та боєприпасів групою осіб).
Водночас в обласному центрі до поліцейських надійшло незвичайне повідомлення про те, що біля підземного переходу в районі зупинки громадського транспорту “Вулиця Шевченка” чоловік торгує патронами. Черговий патрульний наряд, прибувши на місце події, затримав “торговця”, поліцейські виявили у нього з півсотні патронів, інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції області.
На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють походження боєприпасів. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]