- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Мода, стиль, індивідуальність

Напередодні 8 Березня в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Котляревського пройшов майстер-клас “Модні дрібнички, які формують індивідуальний стиль”. Завідувач відділу соціокультурної діяльності Юлія Крамарєва запросила дівчат і жінок різного віку до бесіди про стиль, його нові тенденції в одязі, макіяжі.
Олександра Волакова, керівник молодіжної театральної студії “І по всьому”, переможниця конкурсу “Міс та Містер університетів Полтавщини-2014”, розповіла про роль етнічних мотивів, зупинилася на стилі мілітарі, який виник після Другої світової війни, коли жінки почали використовувати тканину хакі. Символічним продовженням бесіди став показ колекції дитячого одягу в стилі мілітарі “Я люблю Україну”, який провели вихованці Центру дитячої моди “Age of beauty” (директор – Ольга Агєєва).
Стиліст-візажист Олена Повзик провела майстер-клас із  макіяжу та зачіски, які жінки можуть використати у свята та будні. В арсеналі цього майстра – понад 20 зачісок і 10 видів макіяжу. Відкриттям для багатьох став майстер-клас фотографа Софії Кошкіної. У літературній вітальні, де проходила зустріч, діяла тематична книжкова виставка “Ваша Величність жінка” про історію моди.

Оксана КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]