- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

8 березня – міжнародний жіночий день

Дорогі жінки!
Від щирого серця вітаю вас із прекрасним весняним святом – 8 Березня. Насамперед хочу подякувати за відповідальну життєву позицію, за те, що своєю щоденною працею та громадською діяльністю нарівні з чоловіками берете участь у вирішенні непростих у нинішній час завдань, вболіваєте за долю держави. Завдяки вам ми відчуваємо тепло рідного дому, повноту життя. Ви – втілення ніжності й турботи, сієте добро, несете радість, щастя і кохання. Ви народжуєте нам дітей. Спасибі вам за це! Поруч з вами ми відчуваємо впевненість і надію. Ви надихаєте нас на добрі справи і нові звершення.
У переддень свята щиро бажаю вам здійснення усіх мрій! Нехай життя буде світлим і сонячним. Залишайтеся неповторними та жіночними, ніжними і радісними! Сімейного тепла вам, добра, домашнього затишку, міцного здоров’я, успіхів у роботі, миру й гармонії! Єдності, злагоди і благополуччя вашим родинам! Сяйте, завжди даруйте посмішки і красу! Будьте щасливими!
Віктор СКОЧКО,
заслужений працівник сільського господарства України, депутат обласної ради, генеральний директор ТОВ “Агрофірма ім. Довженка”, голова обласної організації Аграрної партії України.

Дорогі жінки!
Щиро вітаю вас із чудовим святом – Міжнародним жіночим днем. Він приходить до нас як перший подих весни, символ усього доброго та світлого, що привносять в наше життя жінки. У вас закладена велика творча сила, і ви вмієте застосувати її на благо всіх, хто знаходиться поруч із вами.
З вами нерозривно пов’язані вічні людські цінності: любов, сім’я, діти, дім, а вінець всьому — жінка-мати. Ви даруєте життя і навчаєте дітей поважати національну культуру, традиції і звичаї. Можна без перебільшення сказати, що ви виховуєте наше майбутнє.
Спасибі вам за любов до життя, доброту і справді ангельське терпіння, за те, що ви завжди готові прийти на допомогу і зігріти теплом своєї душі цілий світ.
Хай щастя і удача ніколи не залишають вас, а ваші працьовитість, талант, любов і віра знайдуть продовження в дітях і онуках!
Олег Сазонов,
голова Регіональної організації “Опозиційний блок” в Полтавській області.

Шановні жінки Полтавщини!
Полтавська обласна організація інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій сердечно вітає вас із Міжнародним жіночим днем!
Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок! Нехай ваша доброта, ніжність завжди наповнюють серця оточуючих радістю і гармонією, стануть запорукою миру та злагоди.
Зичимо вам мирного неба і ясного сонця.
Борис ГОНЗА,
в.о. голови обласної організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій.

Шановні матері, жінки-трудівниці, ветерани!
Від імені президії ради обласної організації ветеранів вітаю вас із Міжнародним жіночим днем!
Від душі бажаю вам міцного здоров’я, щастя, мирного неба, невичерпного джерела життєвої енергії, оптимізму та всіляких життєвих гараздів.
Нехай з вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі – світло і радісно від любові та добрих новин!
Віктор ТЕСЛЯ,
голова ради обласної організації ветеранів.

Print Friendly, PDF & Email [1]