- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

12 березня – День землевпорядника

Шановні працівники і ветерани землевпорядної служби Полтавщини!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника!
Земля – наше національне багатство, що перебуває під особливою охороною держави. Це наша святиня, годувальниця, невичерпне джерело натхнення. Від вашої відповідальної і професійної роботи сьогодні значною мірою залежить її раціональне використання, збереження для прийдешніх поколінь, надійний захист конституційних прав землевласників та орендарів.
Сьогодення ставить перед землевпорядною службою відповідальні завдання: проведення інвентаризації земель, формування принципів ефективного землекористування, розмежування земель державної та комунальної власності, встановлення меж населених пунктів. Втілення у життя гарантій права власності на землю законодавчо закріплює земельні відносини, сприяє стабільному розвитку галузі сільського господарства та підвищенню добробуту нашого краю.
Бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди, достатку, сил та наснаги на здійснення нових професійних досягнень! Нехай у ваших оселях завжди панують мир та спокій, у справах – мудрість та натхнення, у серцях – весняний настрій та любов до рідної землі.

Валерій ГОЛОВКО,
голова
облдержадміністрації;
Олександр БІЛЕНЬКИЙ,
голова
обласної ради.
Print Friendly, PDF & Email [1]