- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Бурульки-вбивці

У  Полтаві вже друга людина стала жертвою крижаної брили, що впала із даху будинку. Трагічний випадок стався на вулиці Рози Люксембург поблизу Центрального ринку.
Крижана брила, що утворилася на даху п’ятиповерхівки, ледве не накрила одразу трьох пішоходів. Те, що із даху падає шматок льоду, побачив випадковий свідок. Він почав кричати. Двоє перехожих відскочили, а дівчина, котра в цей час розмовляла по телефону, встигла лише прихилити голову. Брила впала їй на спину. Постраждалу забрала “швидка допомога”, але лікарі не змогли врятувати їй життя – через кілька годин у лікарні вона померла.
Варто сказати, що про загрозу падіння бурульок на цьому тротуарі попереджала захисна стрічка. Та все ж пішоходи, на жаль, нехтують такими попереджувальними знаками.
Загиблою виявилася 21-річна студентка, мешканка Глобинського району. За фактом правоохоронці Октябрського відділу головного управління Національної поліції Полтавської області проводять перевірку.
Нагадаємо, що напередодні під льодяною брилою у центрі Полтави загинула 69-річна жінка, котра приїхала сюди у справах із Диканьки.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]