- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Стартував чемпіонат області

У  Кобеляках днями урочисто відкрили хокейний майданчик і водночас – зональний турнір ВФСТ “Колос”. У змаганнях взяли участь три збірні команди: господарів, Новосанжарського та Козельщинського районів.
Головний тренер і директор хокейного майданчика Анатолій Гречаний, який відродив цей вид спорту в Кобеляцькому районі, зазначив: щовечора на катку збирається багато дітей і молоді, які вчаться грати у хокей і кататися на ковзанах. Лід на майданчику – у відмінному стані.
Змагання пройшли за коловою системою. В першій грі зустрічалися господарі й команда Новосанжарського району, яка складалася переважно з представників сіл Андріївки та Соколової Балки. Новосанжарці першими відкрили рахунок, але збірна Кобеляцького району частіше робила заміни і змогла переграти суперників – 7:4.
Другу гру кобелячани провели зі збірною Козельщинського району. Перевага місцевих хокеїстів була незаперечною – 7:0.
Матч за друге місце виграли новосанжарці – 8:4. Козельщинці задовольнилися “бронзою”.
Переможці та призери отримали кубки і почесні грамоти. Кращими гравцями були визнані: захисник Володимир Гречаний, нападник Анатолій Шабельник (обидва – Кобеляки), воротарі Михайло Мороз (Новосанжарський район), Олександр Корецький (Кобеляцький район).

Віталій БАРАНОВИЧ
Фахівець ВФСТ “Колос”

Print Friendly, PDF & Email [1]