- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Кошти на громадські роботи для молоді

Цього року хоча б частково вирішити проблему працевлаштування молодих людей сподіваються у Кременчуцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В інформації директора центру Світлани Пищити, розміщеній на сайті Кременчуцької міської ради, йдеться про те, що на 2016 рік із місцевого бюджету виділено кошти для працевлаштування у вільний час 260 осіб учнівської та студентської молоді віком від 14 до 18 років.
Можливість покращити своє матеріальне становище матимуть у першу чергу діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, із багатодітних і малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, інваліди, а також молоді хлопці й дівчата, які мають статус вимушених переселенців зі східних регіонів України. Під час літніх канікул та у вільний від навчання час вони зможуть взяти участь у роботах із благоустрою, впорядкування, озеленення міських зон відпочинку, попрацювати в соціальній сфері.
У лютому розпочинається формування банку даних претендентів на тимчасове робоче місце і гарантовану оплату праці. З питань включення у банк даних і можливості долучитися до громадських робіт потрібно звертатися у Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Print Friendly, PDF & Email [1]