- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Медична допомога і профілактика

Про забезпечення заходів щодо профілактики грипу й організацію медичної допомоги населенню йшлося на черговій щотижневій апаратній нараді у голови обласної державної адміністрації Валерія Головка. Участь у роботі зібрання взяв голова обласної ради Олександр Біленький.
Констатувалося, що протягом останнього тижня захворюваність на грип та ГРВІ в містах і районах області значно зросла. Лише п’ять адміністративних одиниць не дійшли до епідемічного порога, повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Віктор Лисак. За медичною допомогою звернулися майже 17 тисяч громадян. 250 громадян госпіталізовано з діагнозом пневмонія.
В цілому, як зазначалося, заходи облдержадміністрації щодо боротьби з хворобою виконуються. Наголошувалося на поповненні запасів ліків, засобів захисту, парку медичного автотранспорту, дотриманні режиму, на профілактично-роз’яснювальній роботі.
Валерій Головко персональну відповідальність за виконання заходів ОДА поклав на голів райдержадміністрацій.
На апаратній нараді було розглянуто ряд інших важливих питань забезпечення життєдіяльності області, прийнято відповідні рішення.

Віктор КОСТЯНТИНІВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]