- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

Бокс
Заключні поєдинки чемпіонату Європи з боксу серед школярів пройшли в чорноморському місті Анапі (Краснодарський край, РФ). За підсумками змагань збірна України виборола 9 нагород, посівши друге загальнокомандне місце, повідомляє Федерація боксу України. На першому – збірна Росії з 17-ма медалями, на третьому – представники Великої Британії з 6-ма нагородами. Внесок у скарбничку нашої команди зробив спортсмен із Кременчука Дмитро Бордюг, який виборов “бронзу” у ваговій категорії понад 76 кілограмів. Підготував нашого земляка до чемпіонату тренер Олександр Ляховий.
***
У Харкові завершився молодіжний чемпіонат України з боксу. Наші земляки Євген Павловський з Комсомольська (вагова категорія – 75 кілограмів), Зоравор Петросян (60 кілограмів) вибороли золоті медалі і звання чемпіонів країни, Андрій Агєєв з Полтави (64 кілограми) здобув “срібло”.
Міні-футбол
У приміщенні Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії відбувся міжрайонний турнір із міні-футболу між відділеннями поліції Хорольського, Семенівського, Великобагачанського та Чорнухинського районів. Перше місце посіла команда Чорнухинського відділення поліції (капітан команди – Сергій Яновський). Друге й третє місця вибороли представники Семенівського та Хорольського районів.

Print Friendly, PDF & Email [1]