- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Зимовий акорд “Естрадної веселки”

У  Пирятині пройшов ювілейний заключний новорічний гала-концерт обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю “Естрадна веселка-2015” імені Володимира Прокопенка. Юних лауреатів з різних районів Полтавщини нагородили почесні гості – голова Пирятинської районної ради Сергій Пазюк, заступник голови РДА Ольга Яременко, міський голова Олексій Рябоконь, директор обласного методкабінету навчальних закладів мистецтва та культури Ліна Богодиста.
У різних номінаціях дипломами І ступеня відзначені: старша група дитячого зразкового хореографічного колективу “Радість” із Лохвиці; вокальні дуети “Зоряночка” з Гребінки та “Брати Супруни” з Хорола; юні співачки-солістки Анна Вельбой з Гребінки, Каріна Радченко з Пирятина, Ванесса Затуливітер із Глобиного. Лауреатами ІІ ступеня стали танцювальні колективи “Флеш” із Пирятина та “Вернісаж” із Лохвиці, хореографічний колектив “Радість”, вокальний дует “Сестри” з Семенівки, солістки Вікторія Єременко з Глобиного, Вікторія Полив’яна з Семенівки та представниця Хорола Лілія Криворучко. Дипломи лауреатів ІІІ ступеня отримали: танцювальний ансамбль “Забава” з Гребінки; вокальне тріо “Гармонія” з Глобиного, а серед солістів-вокалістів – Діана Біліченко з Пирятина, Аліна Васюченко з Лубен, Марія Махно з Хорола, Анна Брашован і Дар’я Юхименко з Глобиного, Ольга Рябич, Марія Назаренко із Семенівського району, Карина Копотун із Лубен.
На ювілейному гала-концерті виступили також викладачі Гадяцького училища культури імені І.П. Котляревського Наталія Прокопченко та Інна Мороз, вокальний дует Володимира Луценка та Сергія Козіна, зразковий аматорський хореографічний колектив “Стиль” Пирятинської школи естетичного виховання.

Анна ДОРОШЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]