- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Борисфен” смакує найкраще

За багато десятиліть існування торгова марка «Борисфен» здобула бездоганну репутацію напоїв найвищої якості за розумною ціною. У рік більше 8 мільйонів пляшок з логотипом «Борисфен» знаходять своїх шанувальників. «Борисфен» став першим українським бренді, що отримав міжнародний сертифікат 100% органічного екопродукту і виготовляється виключно з кращих виноградних спиртів.
Не дивно, що продукт з давньою історією знову і знову визначається одним із кращих на українському ринку. 19 листопада в рамках щорічного конкурсу-виставки «100 кращих товарів України», що проходить під егідою Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, бренді «Борисфен Преміум» увійшло в почесний список переможців. Традиційна м’якість «Борисфена», його тонкий букет та екологічні властивості послужили надійною основою довгострокового лідерства.
Мільйони українців вважають «Борисфен» по-справжньому своїм напоєм. Преміальне бренді «Борисфен» створено майстрами найбільшого виробника коньяків і бренді в Україні – Дому марочних коньяків «Таврія», чиї традиції виробництва кращих коньяків мають більш ніж      125-річну історію. Бренді «Борисфен» виробляється з власних спиртів ДМК «Таврія», виготовлених з кращого винограду, що виростає на найбільших виноробних угіддях України, розташованих у безпосередній близькості від екологічної перлини планети – заповідника «Асканія-Нова».
Дім марочних коньяків «Таврія» вітає вас із наступаючими Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Ірина ФЕДОРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]