- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Подарунок від щирих дитячих сердець

Учасники зразкового танцювального колективу “Відродження” Машівського районного будинку культури разом із керівниками Ларисою та Володимиром Томшинськими, а також батьками, допомагають воїнам АТО ще з початку бойових дій на Сході країни. Зокрема тримають зв’язок із бійцями 406-ї окремої берегової артилерійської групи Військово-Морських сил України, що дислокується в одній із “гарячих точок” на Сході країни. Юні артисти вже неодноразово надсилали для наших бійців-земляків продукти харчування, теплі речі, яблука, горіхи, придбавали термобілизну. А коли військові попросили намалювати малюнки, бо, як писали в листі, дуже скучають за рідними, відправили для них цілий пакунок дитячих робіт. На знак вдячності бійці надіслали для “Відродження” бойовий прапор, що зайняв найпочесніше місце серед призів і нагород юних танцюристів.
Як розповів Володимир Томшинський, учасники “Відродження” нещодавно випадково дізналися, що їхнім “підопічним” потрібна бензопила. Адже настали холоди, а заготовляти дрова солдатам нічим. “Ми одразу вирішили допомогти нашим воїнам і почали збирати кошти. Хочеться подякувати всім, хто не залишився осторонь цієї благородної справи. Нещодавно на зібрані гроші ми придбали одну з кращих бензопил, – говорить керівник колективу. – І вже її відправили. Нехай користуються”.
Також Володимир Томшинський розповів, що разом із вихованцями танцювального колективу планують до Новорічних свят підготувати для наших бійців ще й солодкі гостинці: “Передамо землякам домашню випічку, інші солодощі, горіхи… Нехай і для них буде свято. А найбільше побажання – щоб усі вони найшвидше повернулися додому. І щоб на нашій Україні нарешті запанував мир”.

Валентина ПАТИК
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]