- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

ЗВЕРНЕННЯ педагогічної громадськості до керівників підприємств, комерційних структур, установ, банків Полтавської області

Незабаром у кожну оселю завітають Новорічні та Різдвяні свята. Споконвіку вони приносять в родини радість, щастя, добро, милосердя, щиру віру й надію в краще майбутнє.
З величезним нетерпінням готуються до зустрічі Нового року дітлахи. Вони впевнені, що Святий Миколай та Дід Мороз завітають до них, обов’язково вручать їм подарунки, порадують новорічними та різдвяними привітаннями, веселими конкурсами, цікавими виставами. А вже малюки, в свою чергу, не лишаться в боргу – щедрівки, колядки дзвінко лунатимуть по всіх українських оселях.
Проте економічні негаразди, низький життєвий рівень більшості сімей не дозволяють школам, дитячим садкам, батькам у достатній кількості придбати для малечі цукерки, іграшки, організувати екскурсії, поїздки на вистави Головної ялинки в Києві.
Особливо потребують нашої уваги діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти з багатодітних та малозабезпечених сімей.
Вельмишановні керівники господарств, підприємств, установ, банків! Педагогічна громадськість звертається до вас з проханням проявити турботу про наших дітей, знайти можливість виділити певну суму коштів для змістовної організації зимових канікул, придбання новорічних подарунків.
Ваша благодійність принесе дітям радість, а вам – велику шану людей!
Добра вам, миру, щастя!

Print Friendly, PDF & Email [1]