- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Подаруйте дітям радість читання

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» запрошує долучитися до акції з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!», яка оголошена й триватиме до 1 березня 2016 року.

Пропонуємо вам не залишитися осторонь проблем дітей-сиріт, дітей, які не мають батьківського піклування. Передплачені вами газета чи журнал для цих діток – реальна допомога, що забезпечить їм можливість пізнавати світ із друкованими виданнями!
Взяти участь у доброчинній передплаті ви зможете, завітавши в найближче поштове відділення. Вам нададуть інформацію про дитячі соціальні заклади та запропонують перелік видань для дітей різних вікових груп. Ви зможете на власний розсуд передплатити на 2016 рік (6 або 12 місяців) будь-яку кількість видань для одного чи кількох закладів. Детальна інформація про акцію – на порталі УДППЗ «Укрпошта» (www.ukrposhta.ua) в розділі «Акції та конкурси».
Щиро сподіваємося на вашу участь і дякуємо за плідну співпрацю. Пам’ятайте: своєю небайдужістю ви зможете подарувати радість читання тисячам дітей.

УДППЗ “Укрпошта”.

Print Friendly, PDF & Email [1]