- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

У Карлівці невідомі побили депутата районної ради

Це сталося біля під’їзду одного із багатоквартирних будинків райцентру. При виїзді на місце події опергрупа Карлівського відділу головного управління Національної поліції в Полтавській області встановила, що на двох чоловіків 47 та 48 років, один з яких депутат Карлівської районної ради, напали троє невідомих і побили металевим прутом.
Потерпілих з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставили у районну лікарню. Вони розповіли правоохоронцям, що нападники були спортивної статури, у чорному одязі, розмовляли суржиком. За даними відділу комунікації ГУ НП області, відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство). Розпочате досудове розслідування.
У свою чергу на сесії обласної ради, що проходила 4 грудня, голова фракції партії “Свобода” в обласній раді Анатолій Ханко із трибуни повідомив: “У Карлівці жорстоко побили депутата районної ради від партії “Свобода” Олександра Журу… Його побили на замовлення… Ми приблизно розуміємо, хто це зробив”. Він також закликав начальника ГУ НП області Олега Беха, щоб правоохоронці провели своєчасне й об’єктивне розслідування цього випадку.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]