- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Втрачені надії “Дніпра”

Фіналіст минулого розіграшу Ліги Європи дніпропетровський “Дніпро” так і не знайшов свою гру в цьогорічних поєдинках престижного турніру. Для подальшої боротьби за вихід у плей-оф “Дніпро” влаштовувала тільки перемога у п’ятому турі над італійським “Лаціо”, якому для проходження у наступний раунд змагань вистачило б і нічийного результату. На жаль, дива не сталося. Підопічні Мирона Маркевича програли матч і залишилися за бортом єврокубків.
Уже на 4-й хвилині зустрічі господарі відкрили рахунок. Після пропущеного голу футболісти “Дніпра” почали нервувати. Гра в атаці не виходила в обох команд, відтак м’яч переважно перебував у центрі поля, багато було напруженої боротьби та дрібних фолів. У другому таймі “дніпряни” спробували перехопити ініціативу. І невдовзі їхні старання увінчалися успіхом. На 65-й хвилині Гама зрівняв рахунок – 1:1. Але вже через три хвилини підступний рикошет від захисника “Дніпра” змінив напрямок польоту м’яча та змусив капітулювати голкіпера дніпропетровців вдруге. А під завісу гри господарі забили третій м’яч – 3:1.
Останній єврокубковий матч у сезоні “Дніпро” проведе вдома 10 грудня із норвезьким “Русенборгом”. Втім турнірного значення ця гра вже не матиме. Дніпропетровці втратили навіть теоретичні шанси на вихід у плей-оф.

Богдан ЛЕБІДЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]