- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Унікальний проект “Лтави”

Телекомпанія “Лтава” взяла участь в унікальному проекті – вже більше року співпрацює з Всеукраїнською благодійною організацією “Інститут місцевого розвитку”, яка є виконавцем Проекту Агентства з міжнародного розвитку USAID “Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород” (МАДЕМ).
“Лтаву” обрали з-поміж інших претендентів для зйомок фільму, в якому розповідається про комбіновану котельню, що може працювати на газі, дровах та соломі. Творча група “Лтави” відзняла головні етапи будівництва котельні, заготівлі та збереження соломи, інтерв’ю з учасниками проекту, мешканцями Полтавщини. В прямому ефірі відбувся інтерактивний телефорум, у рамках якого презентували фільм “Джерело енергії, що змінить Україну”.
“Нам дуже приємно, що ми долучилися до цього унікального проекту і саме нам довірили зйомки. Хочу відзначити високу операторську та режисерську роботу наших фахівців. Вважаю, що це для нас – теж нова якість роботи та можливість розвиватись в креативному напрямку”, – зазначив виконавчий директор філії НТКУ “Полтавська регіональна дирекція “Лтава” Євген Лопушинський.

Print Friendly, PDF & Email [1]