- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

У літературному морі й книжковому просторі

Щороку з ініціативи обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара та управління культури облдержадміністрації на Полтавщині проводиться конкурс профмайстерності бібліотекарів централізованих бібліотечних систем (ЦБС). Організовують творчі змагання для підвищення соціальної значущості цієї професії, стимулювання творчої ініціативи, зростання професійної майстерності, поширення кращого досвіду.
13 учасників – переможців районних етапів – змагалися за звання кращого за професією, виконуючи конкурсні завдання, демонструючи високий рівень фахових умінь та орієнтування в літературному просторі й книжковому морі. Презентували свої “домашні завдання” – креатив-проекти “Бібліотека – світ нових можливостей”.
Заступник директора юнацької книгозбірні з науково-бібліотечної роботи, член журі Світлана Сичова оголосила переможців. Кращим бібліотекарем області стала Тамара Паттієва, завідуюча відділом обслуговування Новосанжарської центральної районної бібліотеки. Друге місце розділили Людмила Ігольніцина, представниця Миргородської ЦРБ, та Олена Рагуліна з Решетилівської ЦРБ. На третьому – Світлана Глазко з Карлівського та Ірина Хворост із Машівського районів. Переможці отримали дипломи та призи від організаторів, збагатилися новими враженнями і цінним професійним досвідом колег.

Ганна ЯЛОВЕГІНА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]