- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

21 листопада – День Гідності та Свободи

Шановні полтавці!
Від щирого серця вітаємо вас зі святом – Днем Гідності та Свободи!
Доленосні події, що відбулися в Україні восени 2004-го та на зламі 2013–2014 років, назавжди увійшли в генетичну пам’ять нашого народу, стали підтвердженням того, що українці є сильною, глибоко патріотичною нацією з високим почуттям гідності та незламним духом свободи.
Ми довели світові, й передусім – собі, що є могутнім народом, об’єднаним спільним минулим, турботою про сьогодення та відповідальністю за майбутнє. І нині ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності зможемо досягти омріяної поколіннями мети – побудови вільної, демократичної, економічно і духовно багатої країни, якою пишатимуться наші діти. Це – нелегкий шлях, але впевнені, що разом ми зможемо його подолати.
Сьогодні ми віддаємо шану Героям Небесної Сотні, всім українським бійцям, які, демонструючи мужність та патріотизм, вдень і вночі надійно стоять на захисті наших східних кордонів. Вони – гідні нащадки українських воїнів Другої світової війни та шістдесятників, справжній приклад жертовності та відваги для сучасників.
Бажаємо вам, дорогі земляки, непохитної віри у перемогу, міцного здоров’я, миру, добробуту та наснаги!

Валерій ГОЛОВКО,
голова обласної
державної адміністрації;
Петро ВОРОНА,
голова
обласної ради.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]