- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спортивний калейдоскоп

· Бокс
В Анапі (РФ) проходив чемпіонат Європи з боксу серед школярів. У складі збірної України у ваговій категорії 76 кг у змаганнях брав участь кременчужанин Дмитро Бордюг, який завоював бронзову медаль.
У загальнокомандному заліку збірна України посіла друге місце, наші юні боксери здобули дві золоті, дві срібні та чотири бронзові нагороди.
***
· Плавання
У Білій Церкві Київської області закінчився чемпіонат України з плавання на “короткій воді” серед молоді. На дистанції 100 метрів брасом “бронзу” завоювала спортсменка з Комсомольська Марина Надточій. Полтавець Ярослав Денисенко у плаванні вільним стилем здобув нагороди на трьох різних дистанціях. Першим він фінішував у запливі на 400 та 1500 метрів, другим – на двохсотметрівці. Загалом у командному заліку збірна Полтавщини посіла дев’яте місце.
***
· Гандбол
У чоловічій Суперлізі з гандболу відбувся черговий тур. Полтавське “Динамо” вдома приймало команду “Мотор” із Запоріжжя. Рідні стіни не допомогли нашим землякам здолати грізного суперника. Гості повністю володіли ініціативою на майданчику і в підсумку перемогли “динамівців” із рахунком 16:46.

Print Friendly, PDF & Email [1]