- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Руслан БОГДАН: “Ми будемо об’єднуватися із усіма, хто поділяє цінності демократії”

Відбулася прес-конференція групи новообраних депутатів до обласної ради від ВО “Батьківщина” на чолі з головою обласного осередку партії Русланом Богданом. Вони подякували громадянам за підтримку “Батьківщини” на місцевих виборах і зауважили, що за результатами волевиявлення партія представлена в органах місцевого самоврядування усіх областей. Про те, що ВО “Батьківщина” на Полтавщині має потужну підтримку і повагу, свідчать результати голосування. Приміром, у Новосанжарському районі 47 відсотків виборців віддали голоси за кандидатів від “Батьківщини”, у Машівському – 35 відсотків, у Хорольському – 28, у Великобагачанському – 22 відсотки виборців.
У ході прес-конференції Руслан Богдан також зробив заяву щодо створення коаліційної більшості у представницьких органах влади. “Ми готові до об’єднання у місцевих радах із усіма політичними силами, які поділяють цінності національної демократії, прагнуть відновлення миру в Україні, збереження її територіальної цілісності та унітарного державного устрою, проведення реальної децентралізації із забезпеченням прав громад”, – підкреслив Руслан Богдан.
Він також повідомив, що “Батьківщина” провела переговори із чотирма політичними силами – “УКРОПом”, “Свободою”, “Радикальною партією Олега Ляшка” та “Партією простих людей”, – яких закликала до об’єднання. “Ми уже отримали позитивні відповіді від представників цих політичних сил. Ми також відкриті для інших партій, котрі забажають приєднатися до цієї коаліції”, – зазначив очільник обласної організації ВО “Батьківщина”.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]