- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Це ж наша рідна газета! Я її так люблю”

У  переддень Покрови Пресвятої Богородиці, захисника України на площі біля Полтавського головпоштамту зібралося чимало шанувальників всеукраїнської, обласної й місцевої преси. Незважаючи на прохолодну осінню погоду, потенційні передплатники не лише ознайомились із широким спектром тем, які висвітлюють часописи, а й передплатили улюблене видання, поспілкувалися із журналістами.
– Років три тому передплачувала “Зорю Полтавщини”, зараз пенсії ледве на хліб вистачає. Спочатку читала гумористичний додаток “Сорочинський ярмарок”, потім – новини, – ділиться полтавка Раїса Мусіна, переглядаючи свіжий номер часопису. – Ось саме такою має бути газета, щоб і про військових розповідали, і про трудові будні обласної влади, і про комунальні послуги.
– Мені теж подобається ця газета: і новини оперативно подаються, й корисні щомісячні додатки є. Особисто мені, як господині, цікаво почитати “Порадницю”, у якій вміщено рецепти смачних страв, ведуться уроки рукоділля  і друкуються своєчасні поради по господарству. На 2016-й ще не встигла виписати, а в поточному році отримую “зіроньку”. Це ж наша рідна газета. Я її так люблю, – говорить полтавка Надія Піляй.
– Іще батьки її читали. “Зоря Полтавщини” завжди  розповідає про фронтові будні наших захисників на буремному Сході, про волонтерів, про будні представників обласної влади, про життя рідного краю – про все, що актуально, – додає миргородець Олександр Дем’яненко.
До журналістів нашого часопису підходили потенційні передплатники різного віку, серед них чимало й молоді. Так, полтавка Ксенія Костюченко розповідає, що вже й не пам’ятає, коли у їхній родині почали читати “Зорю Полтавщини”:
– Бабуся її завжди виписувала і продовжує, тож і ми частенько читаємо: спочатку – статті під рубриками “Захисники Вітчизни”, “Доля солдата”, “Полтавська родина”, потім – про події в області, про політику, культуру й спорт. Цей часопис як своєрідний зв’язок між поколіннями.
– Всеукраїнську громадсько-політичну газету “Зоря Полтавщини” люблять і передплачують завжди, – зазначає співробітник поштамту Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Оксана Портяна. – Зокрема я, мої батьки і вся рідня. Ми її дуже любимо й на 2016 рік обов’язково будемо передплачувати.

Оксана БІЛЕНЬКА
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]