- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Спорт і труд поруч ідуть

Велика увага на нашому підприємстві приділяється соціальному захисту працівників. Про рядових співробітників керівництво турбується не вряди-годи і не заради галочки. Адже найбільша цінність підприємства – це люди, без яких навіть найдорожче закордонне обладніання залишиться просто нагромадженням металу.
На даний час підприємство забезпечує роботою більше 500 чоловік. Кожний із них захищений за всіма соціальними статтями. За рахунок коштів підприємства працівникам надаються додаткові відпустки, матеріальна допомога, премії до ювілейних дат тощо.
Чільне місце на підприємстві займає культурно-масова робота, а також оздоровлення працівників та членів їхніх сімей. За півроку на ці цілі було спрямовано майже 76 тисяч гривень.
А ще на підприємстві збудований і діє новітній спортивний комплекс із залом для ігрових видів спорту (міні-футбол, волейбол, гандбол) і трибунами для глядачів на 250 місць, аналогів якому в Україні навряд чи знайти. Тут проходять міжнародні змагання з різних видів спорту. Звісно, спорткомплекс до послуг працівників заводу. У вільний час вони можуть відвідувати сауну, тенісний корт чи тренажерний зал.
З ініціативи керівника підприємства Олександра Кудацького, який сам є затятим футболістом, на заводі щороку проходять турніри з міні-футболу між цехами. Олександр Кудацький теж бере участь у турнірі, захищаючи честь команди адміністрації підприємства. А ось уже 10 років заводська команда з міні-футболу бере участь у різноманітних турнірах та грає в першій лізі обласної першості. Організували тут і власний турнір – зимовий відкритий чемпіонат ПАТ “ПЗМС” з міні-футболу.
А нещодавно ПАТ “ПТМЗ” під своє крило взяв і легенду полтавського жіночого футзалу. 10-разові чемпіонки України з жіночого футзалу “Ніка-ПНПУ”, втративши свого багаторічного і досвідченого наставника Сергія Ягодкіна, практично не мали шансів на участь у новому чемпіонаті України. Наше підприємство виступило новим спонсором чемпіонок України.
Таким чином адміністрація заводу вкладає кошти для зміцнення здоров’я своїх працівників і піклується про підростаюче покоління, нову зміну, котра прийде на завод.

Ігор ШУТЬ
Голова профспілкового комітету

Print Friendly, PDF & Email [1]