- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ми боронимо Україну”

У  правоохоронців – чергова ротація. У зону проведення антитерористичної операції вирушив зведений загін міліціонерів області – бійців батальйону “Полтава” та роти “Кременчук”. Нинішня ротація обіцяє бути непростою і тривалішою, ніж звичайно. Через вибори до місцевих рад правоохоронці виконуватимуть службові завдання в зоні проведення АТО майже півтора місяця.
Заступник начальника УМВС України в Полтавській області Сергій Альошкін побажав правоохоронцям успіхів та провів особовому складу інструктаж із дотримання дисципліни та законності, заходів безпеки, безумовного виконання вимог чинного законодавства України.
Традиційно захисників Вітчизни на буремний Схід проводжали рідні, друзі, колеги. У дорогу бійців благословив архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір.
А наступного дня Полтава зустрічала своїх героїв. Біля будівлі УМВС області зібралися найрідніші люди тих, хто впродовж місяця виконував бойові завдання на Донбасі, боронив цілісність і суверенітет нашої держави. Правоохоронці повернулися у повному складі, без втрат. І це найголовніше. Сергій Альошкін подякував колегам за сумлінну службу та від імені керівництва МВС вручив почесні відзнаки 14 правоохоронцям.
– Ми боронимо Україну, в якій живуть наші діти, – наголосив заступник командира батальйону “Полтава” Валерій Лестюхін. – Їхні безпека і спокій – це найголовніше для кожного бійця. Правоохоронці несли службу, знаючи, що вдома їх із нетерпінням чекають найрідніші люди.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]