- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Трудівники “зеленої галузі”

Щорічно у третю неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники лісової галузі. Нині колектив лісівників області налічує понад 1500 осіб. Щоденно вони зберігають і примножують національне багатство. Їхня робота складна, а її результати оцінять майбутні покоління.
Лісогосподарські підприємства обласного управління лісового та мисливського господарства послідовно і цілеспрямовано працюють над забезпеченням своєчасного та якісного відтворення лісів. Це дає можливість безперервно поповнювати запаси деревини при одночасному збереженні та підвищенні всіх корисних властивостей лісу – захисних, водоохоронних, оздоровчих. Виконуючи обласну програму комплексного розвитку лісів Полтавщини, лісівники провели важливі заходи для збільшення площі відповідних насаджень шляхом лісорозведення і збереження природної родючості земель. За останніх десять років нові захисні насадження розростаються на площі майже 11 тисяч гектарів. Полтавщина займає провідне місце у створенні нових лісів у зоні       лісостепу.
Щодня трудівники зеленої галузі Полтавщини цілеспрямовано працюють над виконанням планів лісогосподарських заходів по догляду за лісами, охороні їх від пожеж, незаконних рубок, браконьєрського полювання й низки інших важливих завдань. Сумлінна і невтомна праця робітників лісокультурної справи, механізаторів, майстрів лісу, лісничих, керівників лісогосподарських підприємств і всіх людей, які трудяться на благо лісової галузі, користується заслуженою шаною суспільства.
Щиро дякую всім трудовим колективам за наполегливу працю, спрямовану на розквіт нашої Полтавщини і всієї України. Хай доля усміхається вам щасливими днями, а ваші добрі справи відгукнуться в серцях людей повагою і теплим словом. Зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, достатку і мирного неба.

Юрій ТАРАНЕНКО
Начальник обласного управління
лісового та мисливського
господарства, депутат обласної ради

Print Friendly, PDF & Email [1]