- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

13 вересня – День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Полтавщини!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!
Нафтогазовий комплекс області займає чільне місце в економіці нашої держави:  лише минулого року з надр Полтавщини було видобуто близько 8 мільярдів кубічних метрів газу та більше 650 тисяч тонн нафти і газового конденсату, а Кременчуцький нафтопереробний завод є флагманом виробництва нафтопродуктів в Україні.
Сьогодні, в нелегкий для країни час, такі підприємства, як газопромислове управління “Полтавагазвидобування”, спільне підприємство “Полтавська газонафтова компанія”, акціонерні товариства “Нафтогазвидобування” та “Пласт”, зуміли не лише вистояти, а й збільшити у 2014 році обсяги видобутку природного газу.
Ви присвятили своє життя нелегкій, але такій важливій справі – розбудові паливно-енергетичного комплексу нашого краю, поступальний розвиток якого є надзвичайно важливою складовою національної безпеки та енергетичної незалежності України.
Висококваліфікована злагоджена робота, мудрість та відповідальність тисяч робітників, інженерів, керівників несе тепло та затишок в оселі земляків.
Бажаємо вам, шановні працівники нафтогазового комплексу, міцного здоров’я, витримки у нелегкій щоденній праці, злагоди, добробуту та оптимізму!

Валерій ГОЛОВКО,
голова
облдержадміністрації;
Петро ВОРОНА,
голова
обласної ради.

 

Print Friendly, PDF & Email [1]