- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Прокуратуру Полтавської області очолив Сергій Попов

Наказом Генерального Прокурора України Віктора Шокіна від 26 серпня 2015 року на посаду прокурора Полтавської області призначений старший радник юстиції Сергій Попов.
27 серпня заступник Генерального Прокурора України Давід Сакварелідзе представив колективу прокуратури Полтавської області новопризначеного керівника. Він охарактеризував Сергія Попова як досвідченого і високопрофесійного працівника, а також окреслив перспективи реформування органів прокуратури. У свою чергу Сергій Попов, повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області, подякував за довіру та наголосив на першочергових завданнях, які поставлені перед органами прокуратури. Перш за все це – координація правоохоронної діяльності, боротьба з корупцією в усіх сферах, зокрема й у лавах прокуратури.
***
Сергій Юрійович ПОПОВ народився 21 січня 1962 року в смт Савинці Балаклійського району Харківської області. Закінчив Українську державну юридичну академію (нині – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого). В органах прокуратури працює з 1991 року. Пройшов шлях від помічника прокурора району до першого заступника прокурора Херсонської області.
Нагадаємо, що колишній прокурор Полтавської області Ян Стрелюк переведений на роботу в Київ і наразі є очільником прокуратури Солом’янського району столиці.

Print Friendly, PDF & Email [1]