- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Солдати не почуваються забутими

До редакції “Зорі Полтавщини” завітав учасник подій у Афганістані, інвалід війни Михайло Гайдук, який неодноразово проходив лікування в Полтавському обласному клінічному госпіталі для ветеранів війни. Він приніс листа від пацієнтів цього закладу з проханням подякувати медичному персоналу за людяність і чуйність до пацієнтів, яким довелося воювати у різні часи, за різних обставин. Наприклад, зараз у чотирьох відділеннях госпіталю колишні афганці лікуються поряд із учасниками антитерористичної операції.
– Ми всі для співробітників стали, як рідні. Скажімо, до свого лікаря я можу телефонувати у будь-який день, будь-якої пори, тільки-но виникне потреба, й у вихідні, й під час відпустки вислухає та порадить, які ліки прийняти. Маю багаторічний досвід спілкування з медиками, але такого співчуття та розуміння не зустрічав у жодному іншому лікувальному закладі.
У листі, наданому Михайлом Гайдуком від інвалідів війни, колишніх афганців і нинішніх учасників АТО, зокрема йдеться: “Хочемо подякувати начальнику Полтавського обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни Полтавської обласної ради Сергію Миколайовичу Голубєву та заступнику начальника з медичної частини Івану Івановичу Литвиненку за створення належних умов для нашого лікування, атмосфери взаєморозуміння.
Особливу шану та подяку висловлюємо медперсоналу неврологічного відділення госпіталю, його завідуючій Світлані Олексіївні Гриценко, лікарю-ординатору Тетяні Леонідівні Гонтарь, старшій медичній сестрі Наталії Миколаївні Топко, медсестрі фізіотерапевтичного кабінету Світлані Василівні Маляренко. Уважність та відповідальність колективу госпіталю створюють для пацієнтів доброзичливий мікроклімат, сприяють одужанню. А ще завдяки цьому колишні й нинішні солдати держави навіть у такий важкий для країни час не почуваються забутими й непотрібними, не залишаються наодинці з хворобами та психологічними проблемами. Найщиріша подяка за це медикам від пацієнтів.

З повагою
Михайло ГАЙДУК, Олександр СОВГИРЯ, Євгеній КОРОБКА,
Ігор ТИЩЕНКО, Володимир ШКОЛЯР, Юрій ДОМАГАЦЬКИЙ, Григорій МАЛЯРЕНКО, Іван КАЛЕНИЧ”.

Print Friendly, PDF & Email [1]