- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Кількість рятувальників зросте

На першій зустрічі із журналістами новопризначений начальник головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Полтавській області Віктор Дейнега розповів про плани з оновлення й покращення умов служби рятувальників.
– Завдяки сприянню облдержадміністрації та обласної ради, відповідно до регіональної програми “Територіальна оборона” було виділено один мільйон гривень для оновлення форменого та бойового одягу рятувальників, придбання пально-мастильних матеріалів, – розповів Віктор Дейнега. – Завдяки співпраці з керівниками влади Кобеляк і району на 2016 рік заплановано придбання пожежного автомобіля з повним бойовим оснащенням на базі автомобіля “КрАЗ” та продовження будівництва пожежного депо.
Віктор Дейнега також поінформував, що для якіснішого виконання завдань за призначенням й оптимізації діяльності служби голова ДСНС України Микола Чечоткін прийняв рішення скоротити чисельність апарату управління та відповідно збільшити кількість рятувальників, які беруть участь у ліквідації надзвичайних ситуацій.

Print Friendly, PDF & Email [1]