- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Гарячий подих літа не зупиняє часу плин…

Оcтанній місяць літа для батьків школярів – особливо клопітний. Родинна скарбничка, що поповнювалася кілька місяців, тане, немов морозиво при нинішній спеці. Але гарячий подих серпня не зупиняє плин часу. Вже незабаром – 1 вересня. Зібрати хоч малого першачка, хоч старшокласника до країни Знань – завдання доволі складне, особливо враховуючи нинішні ціни. Адже недаремно кажуть, що найвигідніші інвестиції – то інвестиції в освіту дітей.
Шкільні форми, рюкзаки, взуття, спортивний одяг, канцтовари… Дефіциту немає. Пропозиція вражає широким асортиментом. А ще більше – цінами. Шкільні базари нині вирішили посперечатися аж із самим Національним Сорочинським ярмарком, який завирує уже наступного вівторка. Але то приємне суперництво. Нехай воно принесе справжнє задоволення кожному школяреві від придбаних мамами й татами із любов’ю учнівських “обладунків”. А знання, які здобуватимуться у мирних класах, спрямовуватимуться лише на добрі справи…
Які речі потрібні сучасному учневі, як вирішують цінове питання батьки і що почім на шкільних базарах? Про це – у сьогоднішньому випуску додатка “Зорі Полтавщини” “Сім’я”.

Анна ВАСЕЦЬКА
Оксана БІЛЕНЬКА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]