- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Ворскла” – “Шахтар” – 2:2

У  четвертому турі Ліги Парі-Матч полтавська “Ворскла” вдома приймала одного із лідерів чемпіонату – донецький “Шахтар”. “Зелено-білим” у цьому поєдинку вдалося дещо реабілітуватися перед вболівальниками за “виліт” із Ліги Європи. Вони буквально вирвали у “гірників” нічию у компенсований арбітром до другого тайму час. У першому таймі команди грали обережно, переважно контролюючи м’яч у центрі поля. І тільки на 39-й хвилині “Шахтарю” вдалося обійти оборонні редути “Ворскли”, відкривши рахунок у грі. Але на останніх секундах першої половини зустрічі Бараннік встановлює статус-кво – 1:1. У другому таймі, на 65-й хвилині, Едуардо виводить “гірників” вперед. Далі гості почали грати не поспішаючи, на утримання рахунку. Полтавцям навіть не вдавалося створити щось схоже на штурм. Втім вони все-таки врятували гру. Уже в додатковий час, на 92-й хвилині, Бартуловіч майже з безнадійної ситуації з флангу навісив у штрафний майданчик, де Ковпак головою пробив Каніболоцького – 2:2.
У звітній зустрічі за нашу команду грали: Ткаченко, Сімінін, Даллку, Скляр (Бартуловіч, 46), Громов, А. Ткачук, Чеснаков, Бараннік (Ковпак, 46), Є. Ткачук (Міщенко, 82), Пердута, Турсунов.
Результати інших матчів четвертого туру: “Зоря” – “Олімпік” – 4:0, “Дніпро” – “Динамо” – 1:2, “Волинь” – “Металіст” – 2:2, “Говерла” – “Металург” – 1:1, “Карпати” – “Чорноморець” – 4:0, ФК “Олександрія” – “Сталь” – 0:1.

Степан КРАВЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]