- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Почесні відзнаки – податківцям – учасникам АТО

Керівники облдержадміністрації та Державної фіскальної служби області привітали співробітників ГУ ДФС, які повернулись із зони проведення АТО.
Протягом трьох місяців перебували в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України чотири співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області. Вони у складі спецпідрозділу “Фантом” несли службу на контрольних пунктах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів на тимчасово непідконтрольну територію. Капітани податкової міліції Віталій Старовойтов, Дмитро Шляховий, старший лейтенант податкової міліції Сергій Баранніков, лейтенант податкової міліції Олексій Борисенко – добровольці. Днями вони прибули до основного місця проходження служби в порядку ротації, їх змінили колеги.
Голова обласної державної адміністрації Валерій Головко привітав податківців, які гідно і бездоганно виконували свій службовий обов’язок на буремному Сході. Уже названих працівників оперативного управління і двох держслужбовців головного управління ДФС у Полтавській області, які протягом року проходили військову службу в Збройних силах України в зоні АТО за мобілізацією та нещодавно демобілізованих, – капітана Олега Сологуба і старшину Дмитра Головка – нагороджено грамотами обласної державної адміністрації за вагомі особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.
Перший заступник начальника ГУ ДФС області Олег Лєднік зазначив, що всі працівники управління чекали і чекають повернення колег живими й здоровими:
– Проводжаючи вас у зону бойових дій, ми казали: “Бережи вас Боже!” І тепер радіємо, що наші хлопці повернулися додому, з честю виконавши поставлені завдання.

Іван КИРИЛЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]