- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Говерла” – “Ворскла” – 1:1

Матч в Ужгороді, як і тиждень тому в Полтаві, активніше розпочали “ворскляни”. Функціональна, технічна підготовка, а особливо самовіддача футболістів “Ворскли” були на високому рівні. Втім удача наче випробовувала команду Василя Сачка на міцність. Але полтавці не збавляли темп. Турсунов укотре зробив передачу з правого флангу, а Ковпак переправив м’яча у ворота – 0:1.
Після цього гра ненадовго урівноважилася. Перший небезпечний момент другого тайму – удар полтавця Скляра з лінії штрафного. На жаль, м’яч пролетів вище воріт суперника. А вже невдовзі “Говерла” забила гол – 1:1. Полтавцям потрібно було відіграватися, і на це вони спрямували усі свої сили в останні хвилини матчу. Проте дальніх ударів Бартуловича чи підключень крайніх захисників було замало. Тож рахунок залишився незмінним.
За наших земляків грали: Богуш, А.Ткачук, Даллку, Сімінін, Пердута, Громов (Бартулович, 46), Скляр, Є.Ткачук, Турсунов, Ковпак (Міщенко, 63), Шиндер (Баранник, 82).
Результати інших матчів другого туру: “Волинь” – “Шахтар” – 1:4, “Карпати” – “Сталь” Д – 1:0, “Динамо” – “Олімпік” – 2:0, “Зоря” – “Металіст” – 0:0, ФК “Олександрія” – “Металург” З – 1:0, “Дніпро” – “Чорноморець” – 4:2.

Роман ТКАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]