- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Автокатастрофа на 320-му кілометрі

“26  липня, близько 20-ї години, на 320-му кілометрі автодороги Київ–Харків сталася автомобільна аварія. За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся із автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry.
На місці працює слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше людей)” – таке тривожне повідомлення  було розміщене на сайті Міністерства внутрішніх справ України близько 23-ї години 26 липня ц.р.
***
Водночас інформагентство “Полтава” повідомило, що аварія сталася поблизу Полтави, неподалік села Циганське.
“По трасі на дуже високій швидкості їхала Toyota Camry з київськими номерами. Перевищувала швидкість і вийшла на зустрічну смугу. Відбулось лобове зіткнення зі старенькою іномаркою. Там була родина, батьки загинули на місці. Також постраждали діти. На місце події з’їхалось багато машин із київськими номерами, кажуть, що в Toyota Camry були Голова Конституційного Суду та його водій”, – розповідає свідок жахливих подій Роман”, – йдеться у повідомленні ІА “Полтава”.
***
У коментарі “Зорі Полтавщини” начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив: “Двоє пасажирів Nissan загинули на місці, ймовірно, чоловік і дружина, бо мають однакові прізвища. Разом із загиблими в авто їхали двоє дітей. Дівчинка 2004 року народження нині перебуває у лікарні, тяжко травмована, а хлопчик 2003 року народження помер у лікарні.
Стан водія, який кермував Toyota Camry, дуже тяжкий. Чоловік отримав політравму й нині знаходиться в реанімації. Пасажир, що їхав поруч, одержав ряд серйозних тілесних ушкоджень і перебуває на лікуванні в іншій лікарні.
***
Прес-служба Конституційного Суду України інформує: “24–26 липня поточного року Голова Конституційного Суду України Ю.В. Баулін перебував у відрядженні в місті Харків, де брав участь у нараді, присвяченій узгодженню питань роботи КРЦ НАПрН України та Президії Національної академії правових наук України. Під час повернення, 26 липня, близько 20-ї години, на трасі Київ – Харків, за повідомленням УДАІ УМВС України в Полтавській області, автомобіль, у якому перебував Ю.В. Баулін, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. За повідомленнями представників МВС, у результаті ДТП є постраждалі. Причини аварії та стан постраждалих з’ясовуються, вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань”.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]