- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Цілий день із кабінету в кабінет проходила безрезультатно…”

Дорога редакціє! Я, Срібницька Софія Григорівна, – ваш постійний читач і, за родом своєї роботи, розповсюджувач “Зорі Полтавщини”. 27 років працюю листоношею Полтавського поштамту. У мене виникла проблема, яку не можу сама вирішити. Прошу вашої допомоги.
16 липня цього року, після тримісячного чекання відповіді з відділу субсидій, я сама пішла на вулицю Короленка, 7, кабінет 9, у відділ субсидій Полтавського району, забрати відповідь, а там мені заявили, що субсидія не нарахована, оскільки я подала неповну інформацію. Пред’явили якусь фірму чи організацію з певними реквізитами і номером (номер вказали), що проходить у моїх податкових рахунках. Я не знаю, хто це. Крім пошти, ніде не працюю і не підробляю. Назву підприємства мені не сказали й відіслали в податкову інспекцію. Я цілий день із кабінету в кабінет проходила безрезультатно.
Порадили мені, щоб по Інтернету дізнавалася, що це за фірма. Але у мене немає Інтернету. На моє прохання в Інтернет зайшов онук сусідів, а комп’ютер видав, що інформація про рахунки закрита.
У податковій, що у Полтаві по вулиці Маршала Бірюзова, 32, мені сказали: “Що ви від нас хочете? Пишіть заяву, ми вам видамо довідку про доходи, ту, що й раніше”. Днями її отримаю. А що далі робити? Де правду знайти? Адже я достовірно знаю, що ніде, крім пошти, не робила, грошей більше ніде не отримувала. Так за що ж мені такий головний біль?..
Допоможіть чи  порадою, чи відомостями про загадкову фірму із наведеним номером.
З повагою

Софія СРІБНИЦЬКА.
с. Супрунівка
Полтавського району.  

Від редакції. Ми знайшли загадкову “фірму”, наведені реквізити виявились у профспілкової організації поштамту. Авторка листа пригадала, що до ювілею отримувала невелику суму від профспілки. Дописувачка розповіла, що отримала довідку з податкової, взяла відповідну виписку в профспілці й- знову подала документи для нарахування субсидії. Софія Григорівна Срібницька висловила вдячність редакції за допомогу у вирішенні проблеми.

Print Friendly, PDF & Email [1]