- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

КрАЗи відбули до Казахстану

Кременчуцький автомобільний завод здійснив відвантаження перших автомобілів-шасі КрАЗ-65053 Петропавлівському заводу важкого машинобудування (Республіка Казахстан). Автомобілі реалізовано в рамках нового контракту, укладеного        КрАЗом з ПЗВМ у квітні поточного року. За умовами контракту Петропавлівському машзаводу український виробник – завод КрАЗ – поставить партію з п’яти одиниць автомобілів-шасі КрАЗ-65053 (Євро4) колісної формули 6х4. Усі законтрактовані автомобілі мають змінену під особливі вимоги замовника конструкцію.
Поставлені казахським партнерам автомобілі-шасі будуть обладнані підіймальними агрегатами ПАП-60/80, призначеними для виконання капітального ремонту нафтових і газових свердловин, а також для роботи у складі мобільного бурового комплексу з вантажопідйомністю на гаку до 80 тонн.
Слід зазначити, що останнє відвантаження Кременчуцьким автозаводом на ПЗВМ було здійснено у середині травня поточного року.
Петропавлівський машзавод і КрАЗ – багаторічні партнери, які виготовляють в співдружності спеціальну техніку, що користується стійким попитом у газовиків і нафтовиків Казахстану. ПЗВМ – провідне в Казахстані підприємство з виготовлення обладнання для нафтогазовидобувної, нафтогазопереробної, нафтохімічної, хімічної, газової, енергетичної та інших галузей промисловості. Правління ПАТ “АвтоКрАЗ” впевнене, що партнерство двох лідерів машинобудівної галузі України та Казахстану і надалі сприятиме розвитку економіки обох держав.

Прес-служба ПАТ “АвтоКрАЗ”

Print Friendly, PDF & Email [1]