- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Тяжкопоранені бійці одержали допомогу від голови Полтавської обласної організації ВО “Батьківщина” Руслана Богдана

“Батьківщинівці” Полтавщини постійно підтримують бійців, що боронять державу на Сході України. Нещодавно активісти обласного координаційного центру волонтерського руху ВО “Батьківщина” відвантажили, всьоме цього року, волонтерську допомогу для бійців 16-го Полтавського батальйону територіальної оборони, який входить до складу 92-ї бригади Збройних сил України. Однак це не один аспект волонтерської роботи полтавських “батьківщинівців”. Вони надають ще й адресну допомогу тяжкопораненим бійцям, які перебувають на лікуванні чи проходять період реабілітації. Цими днями таку грошову допомогу від голови обласної організації ВО “Батьківщина” Руслана Богдана одержали 27 бійців з Полтавщини. Кошти їм перерахували безпосередньо на особисті карткові рахунки.
“Ми розуміємо, наскільки важливою є допомога воїнам після повернення з передової, та ще й із підірваним здоров’ям, тож підтримуємо їх як можемо. Ці люди не повинні залишитися у житті “після війни” сам на сам зі своїми проблемами, адже вони захищали наш мир і спокій”, – сказав голова Полтавської парторганізації Руслан Богдан.
За словами “батьківщинівців”, активісти обласного координаційного центру волонтерського руху ВО “Батьківщина” вже зібрали списки поранених з усіх районів Полтавщини. Ці бійці теж одержать грошову допомогу на лікування від полтавської “Батьківщини”.
Прес-служба Полтавської обласної організації
ВО “Батьківщина”.

Print Friendly, PDF & Email [1]