- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Лист № 4850 Роки летять, але душа і серце не старіють

Дорога “Зустріч”!
Для серйозних стосунків і створення сім’ї хочу зустріти порядного чоловіка з розумною різницею у віці. Знаю, що це складно, але мрію. Адже роки летять, а душа і серце не старіють – життя продовжується.
Про себе: 46 років, невисока, середньої статури. Розлучена, маю двох дорослих дітей, яких дуже люблю. Проста, приємна, працелюбна, порядна, без шкідливих звичок. Люблю порядок у всьому, в сім’ї і в домі. Люблю природу, подорожувати, господарювати. Із задоволенням готую всілякі смаколики, завжди намагаюся створювати сімейний затишок. Ціную все те, що називається життям, бо коли ти щасливий, хочеться жити й творити.
Мій обранець має бути самотнім і мати серйозні погляди на життя, хотіти створити міцну сім’ю, засновану на взаємоповазі та доброті. Для мене він повинен стати надійною опорою в житті, а для дітей – другом і помічником. Хочеться любити й бути коханою, відчувати себе комусь потрібною. З нетерпінням чекаю телефонних дзвінків, бо мрію про щасливу зустріч і весну, яку ми проведемо разом.
П’яниць, ледачих і брехунів, судимих і наркоманів прошу не турбувати. Контактний телефон є в редакції.
Світлана.
м. Полтава.

Print Friendly, PDF & Email [1]