- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

“Кремінь” має шанс підвищитися у класі

У  Копилах Полтавського району на заміській базі ФК “Полтава” у рамках матчів останнього туру кременчуцький “Кремінь” приймав “Шахтар-3” із Донецька. У першому таймі активнішими були наші земляки. Проте забитих м’ячів нечисленні глядачі не побачили. Натомість вже на 41-й хвилині наддніпрянські футболісти опинилися у меншості. За друге попередження вилучили Апришка.
У другій 45-хвилинці протягом трьох хвилин футболісти забили три м’ячі. Спочатку відзначилися “шахтарі”. Через хвилину ударом головою Волошин зрівняв рахунок. За мить вдалі індивідуальні дії допомогли “гірникам” знову вийти вперед – 2:1.
* * *
За підсумками регулярного чемпіонату “Кремінь” посів третє місце. Це дало право поборотися у перехідних матчах із 14-ю командою першої ліги – ФК “Миколаїв” – за право у наступному сезоні грати саме у першій футбольній лізі України. Перший поєдинок плей-оф відбувся минулої неділі. Наддніпрянські футболісти грали в гостях. У цій зустрічі зафіксовано нульову нічию. 11 червня відбудеться матч-відповідь, у якому господарями будуть кременчужани.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email [1]