- Зоря Полтавщини. Громадсько-політична газета - http://www.old.zorya.poltava.ua -

Протистояння з лідером

У першій футбольній лізі зіграні поєдинки 25-го туру. Комсомольський “Гірник-Спорт” вдома приймав лідера – ПФК “Олександрія”. На початку підопічні Ігоря Жабченка намагалися заволодіти ініціативою, проте гості не дали це зробити і самі створили кілька небезпечних моментів біля воріт Ситникова. Відмінно у тих епізодах зіграв воротар. Комсомольчани часто порушували правила, і гравці “Олександрії” мали кілька нагод для взяття воріт після розіграшу штрафних ударів. “Гірники” ж діяли переважно на контратаках. Лише наприкінці першої 45-хвилинки їм вдалося дещо перевести гру на половину суперника.
Після перерви господарі значно додали в активності. На жаль, Герасимець та Івашко втратили свої нагоди, щоб відзначитися. Перед фінальним свистком олександрійці також мали хороший шанс, щоб відкрити рахунок, проте змінити його так і не вдалося. У підсумку – “суха” нічия – 0:0.
***
ФК “Полтава” програв свій третій матч поспіль. На виїзді “біло-чорні” протистояли ФК “Суми”. Господарі вже на 4-й хвилині вийшли вперед. Підопічні Федорчука намагалися зрівняти рахунок, та це їм не вдалося. Насібулін, Соломка, Волков, Стеценко та Вовченко свої нагоди не використали.
Після звітних поєдинків полтавці скотилися вже на
12-ту сходинку в турнірній таблиці, а комсомольчани залишилися на третій.

Віталій УДОВЕНКО
Позаштатний кореспондент “Зорі Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email [1]